Kieli Kieli

Oikopolut

Ikata
Pedanet
Kirjasto Ikata (vanha kotisivu)
Ikatan kirjasto Facebookissa

Sit Net - Rakennustieto
Facta -tietosanakirja
Wikipedia
Finlex -lakitietopalvelu

Kuvasto -Visuaalisen alan taiteilijoiden tekijänoikeusyhdistys
Teosto - säveltäjien, sanoittajien, sovittajien ja musiikin kustantajien tekijänoikeusjärjestö

 

Tervetuloa IKATAn verkkokirjastoon!

 

Verkkokirjastossa voit tehdä hakuja kirjaston aineistosta. Kirjautumalla sisään voit arvostella, tagittaa ja pisteyttää kirjastoaineistoa sekä koota aineistoa omaan hyllyysi.

• Verkkokirjasto toimii yhtä aikaa sekä kirjaston kotisivuna että porttina kirjastoaineistoon ja erilaisiin verkkolähteisiin

• Verkkoaineisto –välilehdelle on koottu keskeisiä tiedonlähteitä, linkkejä ja e-aineistoa sekä oppaita tehokkaaseen tiedonhankintaan.

 

IKATAn kirjastolla ei ole käytössä omaa kirjastokorttia vaan lainauskortiksi voidaan aktivoida jo olemassa oleva kirjastokortti, Kela-kortti, ajokortti tms.

Halutessasi lainata ensimmäisen kerran, kapua kirjaston parvelle mukanasi kirjastokortti (tai jokin yllämainituista korteista). Asiakastietosi tallennetaan asiakasrekisteriin ja korttisi aktivoidaan käyttövalmiiksi.

Kirjaston aineistoa voit varata tai uusia TOKI-verkkokirjastossa (ohje). Uusiminen onnistuu myös lähettämällä kirjastoon sähköpostia osoitteeseen kirjasto.ikata@lpkky.fi tai soittamalla numeroon +358447554536.

 

 

 

Löydä, uusi ja varaa - kirjaudu sisään verkkokirjastoon!

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, luo itsellesi uusi tunnus - jatkossa voit kirjautua joko uudella tunnuksellasi tai kirjastokorttisi numerolla.

Miten kirjaudun sisään? Katso tarkempi ohje täältä!

Lainausautomaatti

IKATAn kirjastossa on käytössä lainausautomaatti, jonka käyttöön saat halutessasi opastusta ensimmäisellä lainauskerralla.

Lainausautomaattia varten tarvitset kortin ja nelinumeroisen salasanan, jonka saat asiakastietojen tallentamisen yhteydessä.